T: +45 82 82 81 81

"Vi har en ambition om, at du skal have nogle rigtigt gode studieår, på universitetet og hos os, bestå kandidateksamen med glans og derefter tage fat på tilværelsen som fuldmægtig, advokat og sluttelig partner hos UNIVERSADVOKATER. - Det er op til dig"

Går det ikke sådan, håber vi under alle omstændigheder at have klædt dig godt på til et fuldmægtigjob eller en anden juridisk stilling uden for vores sammenhæng.

Organisk vækst

Vi vil helst vokse inde- og nedefra, fordi det giver kontinuitet, god aldersfordeling, naturligt hierarki, større sikkerhed for fælles værdier og mange andre fordele.

Men vi afviser ikke på forhånd udefrakommende vækst.

"Permanent" eller meget langvarigt samarbejde

Når vi ansætter dig som studentermedarbejder, tror og håber vi på, at du har det i dig til at gå hele vejen - advokatstuderende, advokatfuldmægtig, ansat advokat, partner ... Et arbejdslivslangt samarbejde.

Nu og da tager vi fejl. Og med så mange studentermedarbejdere i så relativt et lille advokatfirma, er der naturligvis også grænser for, hvor mange der vil kunne finde "permanent" beskæftigelse hos os. 

Først i køen?

Hvis du vil i betragtning, næste gang UNIVERSADVOKATER søger en medarbejder med dine kvalifikationer, skulle du overveje i al diskretion at lægge dit CV i vores jobbank.

Det gælder uanset om du er studerende eller har afsluttet din eksamen..

Klik her for at gå til vores jobagent-side.

Dudal Webdesign